11 konyhai trükk, amivel új szintre emelheted a gasztronómiai tudásod

371

A sütés-főzés egy alapvető képesség, amely alapjaival mindenkinek tisztában kellene lennie. Egyesek számára gyerekjáték az egész, de mások nem mozognak otthonosan a konyhában. Igaz, hogy nem űrkutatás szintű képzettség szükséges, de egyes dolgokkal jobb, ha képben vagyunk és nem félünk rákérdezni. A most következő trükkök segítségével mindenki egy új szintre emelheti a gasztronómiai tudását!

Hámozóval vékony és egyforma hagymaszeleteket vághatsz

Hirdetés

Egy üveg vízben tartva a zöldhagymák sokkal tovább frissek maradnak

Hirdetés

Egy kis reszelt csokit hozzáadhatsz a kávéhoz, hogy ízletesebb legyen

Hirdetés

Az extra zsírtól könnyen megszabadulhatsz, ha egy pár jégkockát beletekersz papírtörlőbe, majd lazán hozzáérinted a felülethez

Hirdetés

A felszeletelt alma barnulását megakadályozhatod, ha vízbe helyezed azokat pár csepp citrom olajjal

Hirdetés

A kenyered tovább marad frissen, ha friss zellert helyezel mellé

A cikk még nem ért véget. Lapozz a következő oldalra.
Köszönjük!